- 1 flesje Cardini’s Ranch Dressing
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 rode paprika in stukken van 4 cm gesneden
- 1 gele paprika in stukken van 4cm geseneden
- Zout & peper
- 750 gram Bavette steak
- 1 middelgrote rode ui in stukken van 4 cm gesneden
- 12 blaadjes verse basilicum, gehakt
Ranch
Gemarineerde rundvlees spiezen met groente om te grillen op de BBQ. Met de Ranch als heerlijke dipsaus.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Voeg de Cardini’s Ranch Dressing toe aan een mengkom en meng met versgemalen peper en zout. Reserveer 240ml voor de dipsaus.
- Voeg de overgebleven dressing toe aan een plastic zak die hersluitbaar is en voeg de bavette steak toe. Schud om het vlees te bedekken met de dressing.
- Marineer 1 tot 6 uur in de koelkast.
- Leg alleen het vlees op een bord. Snijd het vlees vervolgens in stukken en rijg het aan de spiezen, afgewisseld met de paprika en ui. Bestrooi vervolgens eventueel naar smaak met peper en zout.
- Zet de grill van de barbecue op middelhoog vuur en olie de roosters in.
- Meng ondertussen voor de dipsaus het gereserveerde dipmengsel met gehakte basilicum.
- Leg de spiezen op het rooster en grill 5 tot 7 minuten aan elke kant of tot het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Leg de spiezen op een bord en serveer met de dipsaus on the side. Eetsmakelijk!