Ranch
icon 25 minuten
icon 4 porties

Een heerlijke smokey variant van nachos met ook nog een dosis veggies! Lekker als bijgerecht of als een afternoon snack.

Ingrediënten

  • 1 zak tortilla chips
  • 100 gram zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld.
  • 100 gram tomaten in blokjes
  • 225 gram geraspte Cheddar kaas
  • 4 eetlepels Cardini’s Ranch Dressing
  • 125 gram maïs
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 30 gram jalapeños
  • 4 eetlepels BBQ saus
  • Verse koriander, gehakt

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C.
  2. Leg een laag tortilla chips op een bakplaat of in een ruime ovenschaal.
  3. Verdeel daarover de maïs, zwarte bonen, ui, tomaten, jalapeños en de Cheddar kaas.
  4. Besprenkel met de BBQ saus en zet in de oven tot de Cheddar kaas gesmolten is (ongeveer na 15 minuten).
  5. Voeg de Cardini’s Ranch Dressing toe als topping of on the side in een bakje om in te dippen.
  6. Serveer met de partjes limoen en eetsmakelijk!