- 1 zak tortilla chips
- 100 gram zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld.
- 100 gram tomaten in blokjes
- 225 gram geraspte Cheddar kaas
- 4 eetlepels Cardini’s Ranch Dressing
- 125 gram maïs
- 1 rode ui, gesnipperd
- 30 gram jalapeños
- 4 eetlepels BBQ saus
- Verse koriander, gehakt
Ranch
Een heerlijke smokey variant van nachos met ook nog een dosis veggies! Lekker als bijgerecht of als een afternoon snack.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 185°C.
- Leg een laag tortilla chips op een bakplaat of in een ruime ovenschaal.
- Verdeel daarover de maïs, zwarte bonen, ui, tomaten, jalapeños en de Cheddar kaas.
- Besprenkel met de BBQ saus en zet in de oven tot de Cheddar kaas gesmolten is (ongeveer na 15 minuten).
- Voeg de Cardini’s Ranch Dressing toe als topping of on the side in een bakje om in te dippen.
- Serveer met de partjes limoen en eetsmakelijk!