- 500 gram kipfilet
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 stengels bleekselderij in blokjes gesneden
- 1 krop Romaine sla (gewassen)
- 1 grote tomaat in dunne plakjes gesneden
- Cardini’s Original Caesar Dressing
- Zout & peper
- 4 bosuitjes in dunne ringetjes gesneden
- 6 middelgrote volkoren tortilla wraps
- Parmezaanse kaas, geraspt
Original Caesar
‘’Wrap-up your lunch’’ met dit recept met de Original Caesar Dressing gemarineerde kip, selderij en bosuitjes verpakt in een heerlijke tortilla wrap.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Leg de kip in een ondiepe schaal en bestrijk met 240 ml Cardini’s Original Caesar Dressing. Dek af met folie en zet 1 uur in de koelkast.
- Verhit de grillpan op hoog vuur. Zet het vuur laag als het heet is en bestrijk het met olie. Haal de kip uit de marinade, breng op smaak met zout en peper en voeg toe aan de grillpan. Bak de kip 5 minuten zonder te bewegen, draai dan om en bak nog eens 5 minuten. Zet het vuur uit en laat de kip nog 5 minuten in de grillpan nagaren (tot de interne temperatuur 75°C is).
- Zodra de kip iets is afgekoeld; snijd de kip in blokjes en voeg samen met de bleekselderij, de bosuitjes en voeg naar gewenste hoeveelheid Cardini’s Original Caesar Dressing toe aan de kom. Zet in de koelkast tot je klaar bent om te serveren.
- Om de wraps te vullen leg je 2 of 3 blaadjes Romaine sla op elke wrap. Leg 2 tot 3 plakjes tomaat erop. Verdeel de kipsalade gelijkmatig over de wraps. Strooi vervolgens de geraspte Parmezaanse kaas erover.
- Rol de wraps strak op en snijd ze doormidden, gebruik eventueel een tandenstoker om ze bij elkaar te houden. Eetsmakelijk!