- 1 pak egg noodles (á 250 gram)
- 150 gram wortelen in plakjes gesneden
- 250 gram broccoliroosjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 30 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 120 ml Cardini’s Ranch Dressing
- 300 gram kipfilet
- 1 teen knoflook, fijngehakt
Ranch
Pasta primavera, oftewel pasta van de lente, met een verrassende twist: niet met pasta maar met noodles! Een fris en lekker recept vol met groentes en kip in combinatie met een romige saus.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Kook de egg noodles volgens de verpakking en voeg aan het einde de wortel en broccoli toe en kook mee tot ze beetgaar zijn.
- Verhit ondertussen in een grote koekenpan olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de kip en knoflook toe; bak 8 tot 10 minuten of tot de kip gaar is.
- Voeg vervolgens de noodles en groenten toe aan de kip.
- Giet de dressing over het mengsel en schep voorzichtig om. Laat op middellaag vuur kort sudderen tot het geheel is opgewarmd.
- Bestrooi met de Parmezaanse kaas en serveer. Eetsmakelijk!