Ranch
icon 30 minuten
icon 4 porties

Pasta primavera, oftewel pasta van de lente, met een verrassende twist: niet met pasta maar met noodles! Een fris en lekker recept vol met groentes en kip in combinatie met een romige saus.

Ingrediënten

  • 1 pak egg noodles (á 250 gram)
  • 150 gram wortelen in plakjes gesneden
  • 250 gram broccoliroosjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 30 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 120 ml Cardini’s Ranch Dressing
  • 300 gram kipfilet
  • 1 teen knoflook, fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Kook de egg noodles volgens de verpakking en voeg aan het einde de wortel en broccoli toe en kook mee tot ze beetgaar zijn.
  2. Verhit ondertussen in een grote koekenpan olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de kip en knoflook toe; bak 8 tot 10 minuten of tot de kip gaar is.
  3. Voeg vervolgens de noodles en groenten toe aan de kip.
  4. Giet de dressing over het mengsel en schep voorzichtig om. Laat op middellaag vuur kort sudderen tot het geheel is opgewarmd.
  5. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en serveer. Eetsmakelijk!