- Cardini’s Honey Mustard Dressing
- 130 gram bloem
- 1 theelepel verse rozemarijn, gehakt
- Zout en peper naar smaak
- 2 eieren
- 3 eetlepels water
- 200 gram paneermeel
- 500 gram kipfilet
- 4 wortels in partjes gesneden
- 2 zoete aardappels in partjes gesneden
- 2 aardappels in partjes gesneden
- Olijfolie (voor het bakken)
Honey mustard
Goudbruin gebakken homemade kipvingers met een heerlijke Cardini’s Honey Mustard dip. Om je (kip)vingers bij af te likken!
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 230°C
- Wrijf een bakplaat en een ovenrooster in met olijfolie.
- Strooi de bloem samen met de gehakte rozemarijn, zout en peper op een bord.
- Klop in een diep bord de eieren met het water los en roer het paneermeel erdoor tot een dik beslag.
- Snijd de kipfilet in stroken, haal de stukken kipfilet een voor een door de bloem en het beslag en leg ze op de bakplaat.
- Mix de wortel- aardappelpartjes in een diep bord en besprenkel met olijfolie, voeg naar smaak peper en zout toe.
- Leg de wortel- en aardappelpartjes op het ovenrooster.
- Plaats de bakplaat met de kipvingers onder in de oven en het rooster met de wortels en aardappels in het midden van de oven.
- Laat 20 tot 25 minuten bakken, tot de kipvingers van binnen gaar zijn en goudbruin van buiten.
- Leg de kipvingers, wortel- en aardappelpartjes op een grote schaal en serveer met Cardini’s Honey Mustard dressing als dip. Eetsmakelijk!