Honey mustard
icon 25 minuten
icon 4 porties

Probeer deze heerlijke honing-mosterd salade met bacon, avocado en speciaal gemarineerde kip op de Cardini’s manier!

Ingrediënten

  • Cardini’s Honey Mustard Dressing
  • 400 gram kippendijfilet
  • 1 krop (Romaine) sla, gesneden
  • 150 gram cherrytomaten, gehalveerd
  • ¼ rode ui, dun gesneden
  • 1 avocado, in schijfjes gesneden
  • 1 hardgekookt ei, in partjes gesneden
  • 60 gram gebakken bacon reepjes
  • Parmezaanse kaas geschaafd (optioneel)

Bereidingswijze

  1. Marineer in een diep bord de kippendijfilet in Cardini’s Honey Mustard Dressing. Laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Voeg 1 theelepel olijfolie toe in een anti-aanbakpan en bak de kip aan beide kanten goudbruin, knapperig van buiten en gaar van binnen. Zet opzij en laat rusten.
  3. Leg de Romaine sla in een grote kom, voeg tomaten, rode uienringen, avocadoschijfjes en hardgekookte ei toe.
  4. Snijd de kip in reepjes en plaats in de salade.
  5. Voeg naar smaak Cardini’s Honey Mustard Dressing toe aan de salade en roer de salade voorzichtig om.
  6. Verdeel de gebakken baconreepjes over de salade en eetsmakelijk!