- Cardini’s Honey Mustard Dressing
- 400 gram kippendijfilet
- 1 krop (Romaine) sla, gesneden
- 150 gram cherrytomaten, gehalveerd
- ¼ rode ui, dun gesneden
- 1 avocado, in schijfjes gesneden
- 1 hardgekookt ei, in partjes gesneden
- 60 gram gebakken bacon reepjes
- Parmezaanse kaas geschaafd (optioneel)
Honey mustard
Probeer deze heerlijke honing-mosterd salade met bacon, avocado en speciaal gemarineerde kip op de Cardini’s manier!
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Marineer in een diep bord de kippendijfilet in Cardini’s Honey Mustard Dressing. Laat het minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
- Voeg 1 theelepel olijfolie toe in een anti-aanbakpan en bak de kip aan beide kanten goudbruin, knapperig van buiten en gaar van binnen. Zet opzij en laat rusten.
- Leg de Romaine sla in een grote kom, voeg tomaten, rode uienringen, avocadoschijfjes en hardgekookte ei toe.
- Snijd de kip in reepjes en plaats in de salade.
- Voeg naar smaak Cardini’s Honey Mustard Dressing toe aan de salade en roer de salade voorzichtig om.
- Verdeel de gebakken baconreepjes over de salade en eetsmakelijk!