Original Caesar
icon 25 minuten
icon 4 porties

Een Caesar Salad maar dan met een extra bite! Een heerlijk gerecht met kip, asperges en cherrytomaatjes. Dit zet je in een handomdraai op tafel.

Ingrediënten

  • 500 gram (volkoren) penne
  • 4 kipfilets gebakken en in dunne reepjes gesneden.
  • 180 ml Cardini’s Original Caesar Dressing
  • 45 gram Parmezaanse kaas schilfers
  • 100 gram groene aspergetips
  • 2 kroppen Romaine sla gesneden
  • 250 gram Cherrytomaten in plakjes gesneden
  • Peper & zout

Bereidingswijze

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en zet apart.
  2. Bak de kipfilets aan tot ze gaar zijn en snijd in dunne reepjes.
  3. Grill/bak de aspergetips in een grill- of koekenpan en voeg ze toe aan een grote kom.
  4. Voeg de pasta, kip en sla toe en besprenkel met de Cardini’s Original Caesar Dressing.
  5. Verdeel de inhoud van de kom over de borden en bestrooi met de gesneden tomaten en de Parmezaanse kaas.
  6. Voeg naar smaak peper en zout toe en serveer met eventueel nog extra Cardini’s Original Caesar dressing erbij. Eetsmakelijk!