- 500 gram (volkoren) penne
- 4 kipfilets gebakken en in dunne reepjes gesneden.
- 180 ml Cardini’s Original Caesar Dressing
- 45 gram Parmezaanse kaas schilfers
- 100 gram groene aspergetips
- 2 kroppen Romaine sla gesneden
- 250 gram Cherrytomaten in plakjes gesneden
- Peper & zout
Original Caesar
Een Caesar Salad maar dan met een extra bite! Een heerlijk gerecht met kip, asperges en cherrytomaatjes. Dit zet je in een handomdraai op tafel.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en zet apart.
- Bak de kipfilets aan tot ze gaar zijn en snijd in dunne reepjes.
- Grill/bak de aspergetips in een grill- of koekenpan en voeg ze toe aan een grote kom.
- Voeg de pasta, kip en sla toe en besprenkel met de Cardini’s Original Caesar Dressing.
- Verdeel de inhoud van de kom over de borden en bestrooi met de gesneden tomaten en de Parmezaanse kaas.
- Voeg naar smaak peper en zout toe en serveer met eventueel nog extra Cardini’s Original Caesar dressing erbij. Eetsmakelijk!